Danmark bør træde på kønsskiftebremsen, ligesom Sverige og Storbritannien har gjort – Ikke træde speederen i bund

Danmark er langt, langt bag både Sverige, Storbritannien, Finland og Frankrig, hvad angår at træde på bremsen og tænke sig grundigt om, før man fylder raske børn og unge med hormoner, der har utallige, meget, meget alvorlige bivirkninger, skærer raske kropsdele af dem og forhindrer dem i at kunne få en normal seksualfunktion og orgasme og i at kunne få børn selv, når de engang måske får lyst til det.

Og nu har den danske regering sågar lanceret et forslag om, at børn ned til 0 år skal kunne skifte juridisk køn. Det er afsindigt og den helt forkerte vej at gå.

Efter at den rystende, svenske dokumentarserie i 3 dele (produceret af SVT) – “Uppdrag granskning – The Trans Train” (links til dens tre afsnit nederst i indlægget) om myterne og sandheden bag hormonbehandling og ”kønskorrigerende” operationer på børn og unge mennesker blev sendt på svensk tv, stoppede det estimerede Karolinska Sjukhuset i Stockholm hormonbehandlingen af unge under 18 år med kønsdysfori. Hospitalet udtalte i den forbindelse: ”Disse behandlinger er kontroversielle og kan indebære risici.” – Artiklen finder du her: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/karolinska-stoppar-hormonbehandling-av-barn-med-konsdysfori

Desuden sagde psykiateren Angela Sämfjord sit job op, fordi hun mente, at risikoen for fejlbehandling var blevet for stor. Og Angela Sämfjord er ikke en hvilken som helst psykiater. Hun var den drivende kraft bag opbygningen af hele den såkaldte ”kønskorrigerende” behandling for unge i Västra Götalandsregionen. Det kan man se mere om i artiklen her: https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/lakaren-sade-upp-sig-fran-jobbet-inom-transvarden-blev-en-samvetsfraga

Hvorfor sagde Angela Sämfjord sit arbejde op? Fordi hun ikke længere kunne udføre det med samvittigheden i behold. Som hun selv udtrykte det i artiklen: ” Det blev till slut en samvetsfråga för mig.”

I Storbritannien har man besluttet at lukke rigets eneste kønsskifteklinik for unge under 18 år, fordi klinikken og behandlingen af børn og unge med kønsdysfori blev vurderet … “not safe for children.” Ja, det er næsten ikke til at fatte, at de ord står i rapporten, men det gør de rent faktisk. Du finder en artikel om rapporten og dens konsekvenser her: https://cathnews.co.nz/2022/08/08/trans-medicine-cass-report-children-gender/

Her kommer så linksene til den fremragende dokumentarserie ”Uppdrag granskning – The Trans Train” – produceret af SVT og med engelske undertekster:

Afsnit 1 kan ses her: 


Afsnit 2 kan ses her: 


Afsnit 3 kan ses her: 

——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*