Se video med direktøren for den magtfulde transkønsindoktrinerende organisation Mermaids – Lider hun af homofobi?

De fleste mennesker forestiller sig, at de organisationer, som myndighederne retter sig efter, hvad angår behandlingen af såkaldt “transkønnede” børn og unge, består af folk med de relevante fagkundskaber – Ikke af folk, som kunne finde på at advokere for, at børn skal kunne skifte køn så tidligt som muligt, fordi de selv lider af ubevidst homofobi.

Så er det et chok at se nedenstående video.

En af de mest magtfulde transkønsideologiske organisationer er britiske “Mermaids”, hvis nuværende direktør hedder Susie Green. Susie Greens eneste formelle uddannelse ifølge hendes egen LinkedIn-profil er som projektleder, og hun arbejdede som leder i IT-sektoren, før hun kom ind i Mermaids.

Men Susie Green er ikke kun direktør for britiske Mermaids. Hun var også med til at skrive kapitlet om vurdering, støtte til og behandling af børn med kønsdysfori i den endnu mere magtfulde organisation WPATHs nye, internationale behandlingsretningslinjer, som Rigshospitalet følger.
(Dokumentation for dette finder du her: https://www.wpath.org/media/cms/Documents/SOC%20v8/SOC8%20Full%20Contributor%20List%20-%20FINAL%20UPDATED%202222.pdf)
Så hvad Susie Green mener, har direkte indflydelse på behandlingen af børn med kønsdysfori i Danmark.

Susie Green lavede tilbage i 2017 en TED Talk om, hvad der oprindeligt fik hende til at engagere sig i transkønsområdet – nemlig det, at hun hjalp sin egen søn til at “skifte køn” og “blive en pige”. I sin TED Talk fortæller Susie Green om sin mands – og måske også sin egen? – homofobi, og om hvordan faren traumatiserede sønnen, da sønnen var ganske lille, fordi sønnen legede med pigelegetøj og virkede “bøsset”.

Kellie-Jay Keen (tidligere kendt som “Posie Parker”) er leder af organisationen Standing for Women. Hun er en stærk og modig kritiker af transkønsideologien. For to år siden lavede hun en video, hvor hun gennemgik Susie Greens TED Talk fra ende til anden. Det er en knivskarp, men samtidig medfølende analyse. Man får hele Susie Greens forklaring med – plus Kellie-Jay Keens skarpsindige pointer.

Kellie-Jay Keens analysevideo kan varmt anbefales. Den finder du her:

—————————————————————————————————
DOKUMENTATION FOR FORBINDELSEN MELLEM WPATH OG RIGSHOSPITALET:

WPATHs nyeste retningslinjer for behandlingen af transkønnede og kønsmangfoldige (version 8) finder man her: https://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1080/26895269.2022.2100644 Og der er et link til dem fra WPATHs hjemmeside her: https://www.wpath.org/soc8

På Rigshospitalets hjemmeside står der klart og tydeligt:

“Behandlingen i CKI [Center for Kønsidentitet, red.] og alle involverede afdelinger på Rigshospitalet følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer på området, samt de internationale retningslinjer i henhold til WPATH’s (World Professional Association for Transgender Health) Standards of Care.”

Ovenstående citat fra Rigshospitalet finder man her:
https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/center-for-koensidentitet/til-sundhedsfaglige/Sider/behandlingsvejledninger.aspx

——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*