Dansk Regnbueråd siger nej til juridisk kønsskifte for børn ned til 0 år

Læs endelig Dansk Regnbueråds artikel, hvor de forklarer, hvorfor de er imod regeringens forslag om, at børn skal kunne skifte køn ned til 0 år.

Du finder artiklen her:
https://danskregnbueraad.substack.com/p/nej-brn-skal-heller-ikke-kunne-skifte?r=1kavxr&s=r&utm_campaign=post&utm_medium=web&fbclid=IwAR0_dCdGDvEpKaKhciypRfDslXUzf2ewQqbC7V3ohT40g4AfX_7h6Jk0VvU

Her er et par citater fra den:

“Juridisk kønsskifte er det seneste skridt vores samfund er på vej til at tage for at validere illusionen om ‘transbørn‘. De findes ikke. Der findes kun … børn – og børn gennemgår mange faser. Drenge og piger vælger at udtrykke sig kønsligt på meget forskellig vis. Det SKAL vi kunne rumme og tolerere uden desperat at få dem til at passe ind i nogle diagnostiske kasser.

Det er en perversion at mene at man har ret til at underkende – ligegyldigt hvor ‘midlertidigt’ og ‘juridisk’ det måtte italesættes – et barns biologiske køn. Et barn har RET til det køn han eller hun er født med. Et barn har RET til at eksperimentere med og eksistere i alle mulige måder at være dreng eller pige på. Det er en del af det at være barn, teenager og ung voksen.”

“Nej. Udover at juridisk kønsskifte bliver endnu en af de talløse ting som man i et moderne forældreskab ‘bør være opmærksom på, hvis man vil sit barn det godt’, så ligger der en enorm signalværdi i forslaget om juridisk kønsskifte til børn ned til 0 år.

Det vi signalerer som samfund er, at børn skal ikke have lov bare at være børn. Vi skal løbende konkludere på om de nu også manifesterer sig som og er komfortable i deres fysiske køn.”

——————————————————————————————

OPDATERING:
JEG HAR VÆRET GÆST I DANSK REGNBUERÅDS PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*