Sundhedsstyrelsen i Florida forbyder “kønsbekræftende behandling” af enhver art for børn under 18 år (dvs. pubertetsblokkere, krydshormoner og kønsskiftekirurgi)

Efter bl.a. at have hørt vidnesbyrd fra detransitioners (dvs. unge mennesker, som har fortrudt deres kønsskifte, og som nu ønsker at leve som deres biologiske køn) har et udvalg i Floridas sundhedsstyrelse vedtaget at forbyde anvendelsen af pubertetsblokkere, krydshormoner og kønsskiftekirurgi til børn under 18 år.

Det forventes, at Floridas samlede sundhedsstyrelse snarligt tilslutter sig forbuddet.

Vedtagelsen foregik efter et fire timer langt møde, hvor udvalget fra Floridas sundhedsstyrelse hørte vidnesbyrd fra eksperter om de permanente og livslange effekter af hormonbehandling af børn og unge med kønsdysfori og den manglende evidens for behandlingen. Der deltog også vidner, som argumenterede for brugen af de irreversible behandlinger.

Det var sundhedsstyrelsesmedlemmet Nicholas Romanello, som stod i spidsen for forslaget om et forbud. Han argumenterede for, at risiciene ved behandlingerne oversteg fordelene – en holdning som deles af sundhedsmyndighederne i Sverige, Finland og England, som alle er holdt op med at tilbyde “kønsbekræftende behandling” efter at have udført systematiske undersøgelser af evidensen på området.

Under mødet fortalte ni unge mennesker, som tidligere identificerede sig som transkønnede, men som nu har fortrudt deres kønsskifte og ønsker at leve som deres biologiske køn, om deres erfaringer – deriblandt den 18-årige Chloe Cole, som berettede om at blive behandlet med pubertetsblokkere og testosteron som 13-årig og få fjernet sine bryster i en alder af kun 15 år.

“Hvorfor bliver unge menneskers psykiske problemer ikke behandlet, så man kan nå ind til roden af, hvorfor unge teenagepiger som mig ønsker at flygte fra deres kroppe?” spurgte Chloe Cole.

“I dag må jeg gå med forbindinger om min brystkasse, selv over to år efter operationen, fordi der kommer væske ud af mine brystvorter, og de pletter mit tøj,” fortalte Cole. “Jeg har ingen bryster. Jeg vil gerne have børn en dag, men jeg vil aldrig nogensinde kunne amme dem.”

Se Chloe Coles vidnesbyrd her:

Du kan læse mere om det her: https://www.dailywire.com/news/breaking-florida-board-of-medicine-votes-to-ban-pediatric-gender-affirming-care

——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*