Michigan indfører måske snart en lov, der definerer medicinsk og kirurgisk kønsskiftebehandling som børnemishandling – og udløser lange fængselsstraffe til forældre og læger

Det republikanske parti i den amerikanske delstat Michigan lancerer i morgen et lovforslag, der definerer kønsskiftebehandlinger som forsætlig børnemishandling – en forbrydelse, som kan give barnets forældre/værger og de medvirkende sundhedsfaglige personer mange års fængsel, helt op til livtidsstraf.

Beau LaFave er en af de republikanske politikere, der har været med til at udfærdige lovforslaget. Til avisen The Hill fortæller han, at han mener, at det er vanvid, at det er lovligt for forældre og læger at give teenagere krydshormoner og foretage kirurgiske ændringer af deres kroppe, som børnene skal leve med resten af livet.

LaFave mener, at resten af republikanerne vil stemme for forslaget. Ifølge ham er mange demokrater enige, men de tør ikke støtte forslaget offentligt, af frygt for at det kan blive enden på deres politiske karriere.

Republikanerne har flertallet i Michigans lovgivende forsamling, men det er kun tre mandater, der skiller de to partier.

Se mere her:
https://thehill.com/homenews/state-watch/3684924-michigan-bill-seeks-to-define-gender-affirming-care-for-minors-as-first-degree-child-abuse/

——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre