Video: Skifter vi køn på børn og unge, fordi de har autisme? — 35-48 % af de børn, der lider af kønsdysfori, har autistiske træk …

De børn, der blev henvist til Storbritanniens centrale kønsskifteklinik, var langt mere tilbøjelige til at have autistiske træk end gennemsnittet af børn. 35-48 % af dem havde autistiske træk.

(Dokumentation her: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30722669/ – og her: https://adc.bmj.com/content/103/7/631)

Og i Irland har man for nylig lavet en undersøgelse, der viste, at op til 90 % af dem, der er blevet henvist til irske kønsskifteklinikker, har autisme.

(Dokumentationen kan du se her: https://gript.ie/up-to-90-of-those-who-used-hses-gender-service-in-2022-may-have-been-autistic-audit-finds/)

OCD-træk (som ofte findes hos folk med autisme) er mere almindelige hos folk med kønsdysfori end hos den almene befolkning.

Det er langt mere sandsynligt, at mennesker med psykiske lidelser og neurodiversitet lider af kønsdysfori.

Læs mere her, og se links til de videnskabelige undersøgelser ovenfor: https://www.statsforgender.org/autism/

Se også denne undersøgelse, der viser, at der er 3-6 gange så høj hyppighed af autistiske træk hos mennesker, der identificerer sig som et andet køn end det, de er født med, end hos den almene befolkning: https://www.spectrumnews.org/news/largest-study-to-date-confirms-overlap-between-autism-and-gender-diversity/


TEORIER OM ÅRSAGEN TIL DET STORE OVERLAP MELLEM AUTISME OG KØNSDYSFORI HOS BØRN OG UNGE

1: Børn med autisme føler sig anderledes end andre. Og det kan være nemmere at fiksere på, at årsagen er, at de har en anden kønsidentitet end deres biologiske køn, og at anderledesheden vil mindskes, hvis de skifter køn, end at skulle konfrontere, at denne anderledeshed vil være permanent resten af livet.

2: Børn med autisme bliver ofte fikserede på en særinteresse, og derfor fortaber de sig nemmere i TikTok-videoer om kønsidentitet og bliver overbevist den vej.

3: Børn med autisme har sværere ved at “mentalisere” – dvs. tænke på, hvad der foregår i deres eget hoved og i andres hoveder.

Evnen til at mentalisere gør det nemmere for mennesker at følge sociale normer.

Konsekvensen af den ringere evne til at mentalisere er, at børn og unge med autisme …

– nægter at følge de normer, der knytter sig til køn.

– har svært ved at forstå forskellen mellem en persons ydre og indre.

Det vil sige, at børn med autisme ikke nødvendigvis forstår, at hvordan folk går klædt, ikke altid passer med, om de er mænd eller kvinder.

Og at piger, der hader kjoler, stadig er piger, og drenge, der godt kan lide kjoler, stadig er drenge.

Ovenstående teorier kan du læse mere om her: https://sex-matters.org/wp-content/uploads/2022/10/Teenagers-and-gender-identity-%E2%80%93-the-evidence-base-part-1.pdf (Find afsnittet med overskriften “Neurodevelopmental conditions”.)

SÅ DET AFGØRENDE SPØRGSMÅL ER NU:

Skifter vi køn på børn og unge med autisme … netop på grund af deres autistiske træk?

Se videoen herunder om, hvorfor selvdiagnosen kønsdysfori tiltrækker unge – især unge pigersom før ville have selvdiagnosticeret sig med autisme.

Videoen er lavet af en kvinde, som i videoen fortæller, at hun selv har autistiske træk.

——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

One Reply to “Video: Skifter vi køn på børn og unge, fordi de har autisme? — 35-48 % af de børn, der lider af kønsdysfori, har autistiske træk …”

  1. Jeg er ung, har både autisme og OCD og skriver her under pseudonym af hensyn til privatlivets fred (så fjern kommentaren hvis du vil). Jeg er helt enig i påstanden om at autister stiller spørgsmålstegn ved ting andre tager for givet, men i mit tilfælde har det heldigvis snarere været transagendaen jeg har stillet spørgsmålstegn ved. Og konklusionen må beklageligvis blive at den er baseret på et videnskabeligt luftkastel der ikke tåler nærmere analyse, drevet frem af en identitetspolitisk ideologi som lider af en total mangel på såvel intern konsistens som overensstemmelse med virkeligheden. Jeg kan kun sige at jeg priser mig lykkelig for at jeg ikke blev udsat for det indoktrinerende vrøvl som barn hvor mine analytiske evner var langt ringere, og jeg følgelig var langt mere påvirkelig. Hvem ved hvad det så var endt med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*