Så skete det: Beslutningsforslag i Folketinget om stop for kønsskifte til børn under 18 år

Dansk Regnbueråd bringer nyheden …

Citat:

“Dansk Regnbueråd skrev i starten af januar personligt til hvert enkelt, ny- og genvalgt folketingsmedlem, for at gøre opmærksom på vores forenings mærkesager – særligt på problematikken omkring kønsskifte til mindreårige i Danmark.

Ét parti, Nye Borgerlige, rettede kort efter henvendelse for at høre vores syn på sagen ift. deres egen agenda om at få standset behandlingstilbuddet. Det har nu ført til et beslutningsforslag, som snart skal behandles i Folketinget.”

Læs resten af den fantastiske nyhed, som Dansk Regnbueråd bringer – her: https://www.danskregnbueraad.dk/nyt/s-skete-det-beslutningsforslag-stillet-i-folketinget-om-stop-for-knsskifte-til-brn-under-18-r

Selve beslutningsforslaget – og baggrunden for at stille det – finder du her: https://nyeborgerlige.dk/temasider/stop-for-konsskifte-af-born-og-unge/

——————————–

Og husk:

Det vigtige er, at Folketingets partier nu bliver trukket til mikrofonerne og tvunget til at forholde sig til udviklingen på dette område. Og at der bliver debat i medierne om det. Den debat, vi har ventet så længe, længe på.

——————————–

Stor tak til Dansk Regnbueråd. Det er et eminent stykke arbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*