Skal en kvinde, som arbejder i skønhedsbranchen og fjerner behåring på kvinder på intime steder, nu ikke længere kunne afvise at røre ved en mands penis og testikler – Det, som i virkeligheden kan betragtes som blotteri og dominansadfærd – for så “diskriminerer” hun?

I det danske LGBT-internetmagasin Out&About kunne man for nylig læse en artikel med følgende overskrift: “Diskriminerer danske skønhedsklinikker?”

Den artikel finder du her: https://outandabout.dk/diskriminerer-danske-skoenhedsklinikker/ – og du kan se begyndelsen på den herunder:

Husk: En “transkvinde” kan sagtens stadig have sin penis og testikler. At være “transkvinde” kræver kun, at man siger, at man er det.

Vi bliver nødt til at åbne øjnene for, at en mand kan ønske at blive voksbehandlet af en kvinde på sine ædlere dele af seksuelle grunde og endda kan finde på at sende adskillige skønhedsklinikker det samme spørgsmål for at se dem vride sig, fordi de ikke kan svare nej, fordi næste skridt kan være et sagsanlæg.

Tænker du, at det da ikke ville kunne ske, så se fx sagen om Jonathan/Jessica Yaniv: https://www.feministcurrent.com/2020/08/27/whats-current-jessica-yaniv-files-second-lawsuit-against-beauticians-after-losing-human-rights-suit-to-them-in-2019/

Jeg synes, det er en mærkelig situation, vi har fået skabt: At enkeltpersoner nu skal tage kampen på vores alle sammens vegne ved at skulle risikere at blive sagsøgt for diskrimination, blot fordi vi har været så tåbelige at vedtage den juridiske fiktion, som juridisk kønsskifte er.—————————————-
Tak til Dansk Regnbueråd for at have fundet artiklen fra Out&About!