Leder i Kristeligt Dagblad: Vores børn er blevet en del af et stort medicinsk eksperiment

Uddrag fra lederen i dagens avis:

Kristeligt Dagblad mener: Vores børn er blevet en del af et stort medicinsk eksperiment

Hundreder af børn er blevet behandlet med hormoner, fordi de angiveligt var transkønnede. Ingen kender langtidsvirkningerne. Og flere unge fortryder. Nu begynder eftertanken at melde sig.

Der er tale om en sag så problematisk, at det er sandsynligt, at ministre engang i fremtiden vil stå på Folketingets talerstol og undskylde det skete.

Det handler om transkønnede børn. Eller rettere: såkaldt transkønnede børn. For reelt aner ingen, om de pågældende børns problemer med selvopfattelse, identitet og køn skyldtes, at deres biologiske køn var “forkert”. Eller om man bare har behandlet dem, som om det var tilfældet – i misforstået omsorg, men drevet af den ideologi i vores samtid, der ophøjer køn og seksualitet til at være altings forklaring og formål.

I forsøget på at stoppe børnenes kønslige modning er flere hundrede mindreårige de senere år blevet udsat for en medicinsk behandling herhjemme, som sundhedsmyndighederne ikke kender langtidsvirkningerne af. I et ukendt antal tilfælde kan hormonbehandlingen, der skulle bremse barnets pubertet, allerede i udgangspunktet have været en fejlbehandling, idet barnets ubehag ved sit biologiske køn kan have været en sideeffekt af andre lidelser eller sundhedsforhold.

Erkendelsen af det usikre, hvis ikke direkte uansvarlige, i at bruge medicin for at bremse puberteten hos i øvrigt sunde børn begynder så småt at bundfælde sig hos sundhedsmyndigheder i Danmark og udlandet.

[…]

Det, der med et orwellsk udtryk kaldes “kønskorrigerende” behandling, er sandsynligvis ikke den rette omsorg for børn, der er i tvivl om deres kønsidentitet. At der har været tale om et kæmpemæssigt medicinsk eksperiment med børn, er hævet over diskussion. Der hviler et tungt ansvar på politikere og myndigheder, der har ladet det ske.”

Læs resten af lederen her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/kristeligt-dagblad-mener-et-stort-medicinsk-eksperiment-med-boern

————————————————————————-

VIL DU “BUY ME A COFFEE”?

Det koster penge at få adgang til en del af de videnskabelige artikler og andre publikationer, som jeg anvender, når jeg skriver indlæg her på transkoen.dk.

Jeg betaler udgifterne af egen lomme.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Klik her og “buy me a coffee” >>