Til samrådet i sundhedsudvalget talte sundhedsministeren om “transkønnede børn” — Men de findes ikke, Sophie Løhde. Der findes børn. Og der findes børn, der er kønsmæssigt ukonforme. —“Transkønnethed” og “kønsidentitet” er dybt skadelige ord, som der ikke er nogen realitet bag.

Der findes ikke “transkønnede børn”. Der findes børn. Og der findes kønsmæssigt ukonforme børn. Der findes børn, der ikke lever op til de stereotypiske forestillinger om drenge og piger. Og der findes børn, som har det skidt i en periode af deres liv.

Når vi omtaler børn som “transkønnede”, kan vi pludselig ikke længere udforske årsagen til, at børnene har det skidt med deres krop, eller at de føler sig forkerte af en anden årsag.

For nu har vi jo lagt os fast på, at forklaringen er, at børnene er “transkønnede”.

At “transkønnethed” er noget, som man er født med, er der ingen som helst evidens for. Man kan ikke være “født med det forkerte køn”.

“Transkønnethed” er et ord, men det findes ikke som et “køn” eller en “kønsidentitet”.

Få forklaringen – og dokumentationen – her:

————————————————————————-

VIL DU “BUY ME A COFFEE”?

Det koster penge at få adgang til en del af de videnskabelige artikler og andre publikationer, som jeg anvender, når jeg skriver indlæg her på transkoen.dk.

Jeg betaler udgifterne af egen lomme.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Klik her og “buy me a coffee” >>