Magtfulde aktivister kræver, at det selvbestemte køn skal veje tungere end det biologiske. Aktivisterne arbejder bl.a. for det på EU- og FN-plan. — Dorte Toft rapporterer …

Dorte Tofts artikel i magasinet POV begynder sådan her:

Hvad siger du til dette forslag? Nyfødte børns køn skal ikke registreres på fødselsattesten. Beskeden er underforstået: barnet vil selv vide bedst efter nogle år.

Hvad siger du til, at kun forældres selvbestemte køn registreres på barnets fødselsattest, hvis det køn adskiller sig fra det biologiske – fx skal mor registreres som far, hvis den fødendes selvbestemte køn er mand.

Og hvad siger du til, at enhver, der selvidentificerer sig som andet køn, skal have ret til at få ændret egen fødselsattest og dåbsattest.

For nogle mennesker er det en selvfølgelighed, men en del vil synes, at det langt ude, og grobund for en vild kønsforvirring i love, vejledninger og statistik.

Forslagene kommer fra en magtfuld aktivistgruppe, hvis kravsliste har betegnelsen The Yogyakarta Principles.

Læs endelig Dorte Tofts artikel, som du finder her: https://pov.international/selvbestemt-koen-aktivistkrav/

Tak til Dorte for en helt fantastisk artikel, som på Dortes sædvanlige gennemresearchede og veldokumenterede og sobre vis serverer alle uhyrlighederne for os.

————————————————————-

Det kan være fuldkommen ligegyldigt, hvad vi går og gør herhjemme i DK, når alt bare bliver tromlet igennem på EU-plan – uden at nogen herhjemme lægger mærke til det. Vi må i gang med at gøre modstand på EU-plan. Nu!

————————————————————-

Apropos det, som Dorte Toft fortæller om:

Mange psykologer og psykiatere frygter at ende med at miste deres licens, hvis den slags love, hvor “omvendelsesterapi” (“conversion therapy”) bliver forbudt, og evt. bliver kaldt “tortur” – et vagt begreb, der kan omfatte almindelig samtaleterapi, hvis den foregår med et menneske, der har meldt ud, at det lider af kønsdysfori – bliver gennemført.

Se fx dette indlæg fra organisationen “Sex Matters” om psykiateren Az Hakeem, som blev udsat for trusler om netop det: https://sex-matters.org/posts/healthcare/conversion-therapy-or-just-therapy/

Citat:

“Activists campaigning to criminalise forms of talk therapy condemned Dr Hakeem’s practice as “torture” and “abuse”.”

Az Hakeem er i øvrigt blevet meget tavs på det seneste. Der går rygter om, at det er, fordi han er bange for at miste sin licens som psykiater.

—————————

Az Hakeem har gjort et fantastisk stykke arbejde for at modarbejde transning af børn og teenagere. Hvis man vil se et par korte videoer med ham og andet, så findes de her: https://www.transkoen.dk/category/az-hakeem/

One Reply to “Magtfulde aktivister kræver, at det selvbestemte køn skal veje tungere end det biologiske. Aktivisterne arbejder bl.a. for det på EU- og FN-plan. — Dorte Toft rapporterer …”

  1. Jeg skulle gjerne visst mer om HVEN aktivstene og hvordan de har tilranet seg slik makt.Hvem laget yogyakarta prinsippene og hvor kom de fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*