Dansk Regnbueråd har skrevet en grundig henvendelse til Det Etiske Råd. Rådet opfordres til omsider at tage stilling til, om kønsskifte til børn og psykisk sårbare unge er etisk forsvarligt. — Læs de fortvivlede forældres beretninger …

Læs Dansk Regnbueråds 23 sider lange henvendelse til Etisk Råd, som jeg selv, børne- og ungdomspsykiater Lasse Sørensen, detransitioneren Peter Rødbro og desperate forældre til unge med kønsforvirring har bidraget til.

Dokumentet giver en indføring i børnekønsskifte – og det er smækfyldt med dokumentation.

Forældrenes beretninger vil kun hjerter af sten ikke bevæges af. Læs dem endelig! Du finder dem til sidst i dokumentet. (link nederst i dette indlægget)

De hjerteskærende beretninger fra forældre slutter sådan her:

Så kære Etisk Råd. Lyt til os forældre der tvivler og stiller spørgsmål. Vi elsker vores børn af hele vores hjerte. Det er os, der sidder tilbage med resterne, når nyhedens glans er gået af de lykkelige “trans børn”, og de bliver til et freakshow i stedet.

Når de nysgerrige læger er færdige med at eksperimentere, og når politikerne har brug for en ny mærkesag. Når filosofi-professorerne er færdige med deres afhandlinger. Når vores børn fortryder de ting de har gjort ved deres kroppe, de år de har spildt på at prøve at bilde sig selv og verden ind, at de er noget andet end det de er født som. Når det er for sent at gå tilbage og de er afhængige af hormoner resten af deres liv. Og medicinalindustrien klapper i deres hænder og pudser deres glorie af kirurgisk stål. Og stadig tjener styrtende på syntetiske hormoner til patienter af en sygdom, de selv har været med til at skabe.

Så står vi tilbage med vores børn. Nogle har stadig intakte kroppe, men alle har ar på sjælen. Ar som kan undgås, hvis vi stopper med at eksperimentere på børn, unge og voksne og får den rigtige faglighed i spil.

———————————————————————-

Hele dokumentet finder du her:

https://drive.google.com/file/d/1-7LYgivhFDlGEtcOMVDZC9gs9G_Co9z-/view?fbclid=IwAR2ryQVZ7Vxo6CiWjSjqY7T7bRq5MQarDH1H_bYAQvQXVIGJAM55NnLOed0