Der findes ikke noget “LGBT”.

Der findes ikke noget “LGBT”. Det er der, hele problemet har sin rod: I sammensmeltningen mellem LGB og T. T’et har intet med LGB at gøre. Sammensmeltningen af LGB med T er en bevidst manipulation, som vi må sætte en stopper for, for den har katastrofale konsekvenser.

T’et indeholder to helt, helt forskellige grupper:

Gruppe 1:

Mænd med parafilien transseksualitet (også kaldet “agp” (autogynefili – som sandsynligvis stammer fra nu helt forstenede traumer, men som ikke bliver mindre destruktiv eller en mindre trussel for kvinder af den grund)

Gruppe 2:

De børn og unge, der er blevet vildført til at tro, at de er “transkønnede”, så vi glemmer, at transseksualitet er en seksuel parafili, og så mænd med den parafili kan få samfundet/forsikringsselskaber til at betale for deres kosmetiske operationer, og så de kan få adgang til de steder, hvor kun kvinder indtil nu har måttet komme, og de kan udleve deres parafili.

Se fx denne tråd fra Genevieve Gluck på “X”: https://x.com/WomenReadWomen/status/1717188773317149087?s=20 – og læs Genevieve Glucks magasin Reduxx – her: https://reduxx.info/

Nu må det stoppe. Vi må se i øjnene, hvad det her er, og hvad konsekvenserne af det bliver.

Børn og unge vildføres for tiden, kvinders steder invaderes – de steder, kvinder har brug for at kunne være alene på, fordi de er mænd fysisk underlegne – og tavsgøres, og homoseksuelle unge mennesker får lemlæstet deres kroppe, amputeret deres kønsdele og bliver gjort sterile.