Dokumentar: Irlands to mest erfarne kønsskifteeksperter har anmeldt landets børnekønsskiftebehandling til den irske sundhedsstyrelse — “Børn bliver gjort skade”, udtaler de …

Irlands svar på Danmarks Radio, “RTE” – rapporterede den 15. december, at de to mest erfarne behandlere indenfor kønsskifteområdet, professor i endokrinologi Donal O’Shea og psykiatrisk overlæge Paul Moran, har taget det drastiske skridt at indsende en formel klage til den irske sundhedsstyrelse over landets kønsskiftebehandling af børn.

De to erfarne kønsskiftelæger hævder, at de har kendskab til en række sager, hvor den såkaldt “kønsbekræftende behandling” har påført børn skader.

Ligesom i andre lande har man i Irland indenfor de seneste år oplevet en eksplosiv udvikling i antallet af voksne og børn, der erklærer sig som transkønnede.

En undersøgelse foretaget af den irske børneombudsmand viser, at blandt børn i alderen 12-17 år anser hver 25. sig som enten nonbinær eller som et andet køn end det, de er født med.

I Irland behandler man disse børn ifølge procedurer fastsat af den internationale, transkønsideologiske organisation WPATH (The World Professional Association for Transgender Health).

De samme behandlingsretningslinjer følger man også på Danmarks børnekønsskifteklinik.

Det skriver Rigshospitalet selv her:
https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/center-for-koensidentitet/til-sundhedsfaglige/Sider/behandlingsvejledninger.aspx

——————————————————————–

Læs hele artiklen fra RTE her:
https://www.rte.ie/news/primetime/2023/1214/1422073-leading-doctors-complain-hse-to-hiqa-over-transgender-care/

Se RTE’s dokumentar om sagen – Her: https://www.rte.ie/video/id/9010/

————————————————————————————-

VIL DU “BUY ME A COFFEE”?

Det koster penge at få adgang til en del af de videnskabelige artikler og andre publikationer, som jeg anvender i min kamp mod kønsidentitetsideologien og børnekønsskifte.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Klik her og “buy me a coffee”: 
https://www.buymeacoffee.com/lotteingerslev