Dansk Regnbueråd i brev til ligestillingsminister Marie Bjerre og Ligestillingsudvalget: “Forbud mod ‘omvendelsesterapi’ er en blåstempling af ekstrem transideologi”

Læs her hvorfor det kommende lovforslag om forbud mod såkaldt ‘omvendelsesterapi’ ikke bør stilles, endsige vedtages, og hvad Dansk Regnbueråd agter at gøre ved det i Folketinget: https://drive.google.com/file/d/16W80rnzFW7rTcagAZBXI-uEdsBzD1Zdv/

Citat fra Dansk Regnbueråds brev til ligestillingsministeren:

“Vi er i Dansk Regnbueråd stærkt imod lovgivning mod ’omvendelsesterapi’ som den er blevet udformet i bl.a. Norge og Belgien, og vi vil arbejde hårdt på at forhindre vedtagelsen af et lignende forbud i Danmark. Det her handler ikke om at ‘gøre noget godt for regnbuepersoner’ – det handler kun om at frede transideologien og subsidiært sikre at børne- og ungdomskønsskiftet består som behandlingstilbud i det danske sundhedsvæsen.”

—————————————————————

Læs også om lov mod “omvendelsesterapi”, der for nylig blev vedtaget i Norge — Straffen: Op til 6 års fængsel: https://www.danskregnbueraad.dk/nyt/nyt-fra-norge-lov-vedtaget-op-til-seks-rs-fngsel-for-omvendelsesterapi-lignende-lov-p-vej-i-danmark