Så har jeg været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Vi talte om kønsskifte for børn og unge.

Jeg har været så heldig at være gæst i lgbt-organisationen Dansk Regnbueråds podcast “Regnbue-Rod”.

Emnet var kønsskifte for børn – og de mange meget problematiske lag, der er i den måde vi tackler børn og unge med kønsidentitetsproblemer på i disse år.

Dansk Regnbueråds beskrivelse af podcastepisoden lyder sådan her:

“Regnbue-rod har i denne episode besøg af en ildsjæl. Hun hedder Lotte Ingerslev, og har startet bloggen www.transkoen.dk, der på dansk dokumenterer alt, hvad der foregår på området med kønsskifte til børn.

I denne episode af vores podcast fortæller Lotte, som er tidligere gymnasielærer og nu psykoterapeut, om de mange meget problematiske lag, der er i den måde vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Bloggen www.transkoen.dk er den største resurse af sin art i Danmark, og er tænkt som en hjælp til både børn, unge og forældre, der står midt i transproblematikken, samt til bekymrede borgere, der ønsker at sætte sig ind i sandheden om kønsskifte til børn – en sag som Lotte Ingerslev mener vil blive den største sundhedsskandale nogensinde i Danmark.

Hør hende fortælle hvorfor i denne episode af Regnbue-rod.”

Du kan høre podcast-episoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

Kommentarer på Facebook:

“Fed fed podcast. Pæn og sober.”


“Den er vældig god. I må gerne lave en til. Der er så meget at tale om i det her. ♥”


“Rigtig god pod.”


“Fantastisk podcast👌
Oplysende og sober.
Vigtig med fornuft på området, som jeg dybest set tror at de fleste er enige om: at vi må slå bremserne i.
Glæder mig til at følge dit arbejde 🤩”


“Klasse podcast.”


“God episode. ☺”


“Det var da en fantastisk lytteoplevelse. Jeg er ellers ikke så meget for podcast, fordi jeg skal koncentrere mig så meget om det talte ord (hjerneskade), at jeg bliver super træt. Men, det var enormt oplysende, og skræmmende, hvad vi er på vej hen imod, pga trends og norm-storming. Så meget, at der jo snart ikke er plads til ganske “almindelige” teenage-problemer. Måske man skal indføre et begreb som vi har omkring børn “lad dem nu bare være børn i fred”, så kan man passende sige det samme om teenagere. For min gud, det er en streng alder, for alle involverede. ❤ Jeg er så glad for, at der er noget der hedder Dansk Regnbueråd, der ligesom giver os lov til, at ønske os tiderne tilbage, hvor seksualobservans er noget privat, og alle har ret til deres egen, uden, at man skal være en lille bitte smule flov over, at være binær. Og jeg er også glad over, at få lov til, at følge Lotte Ingerslev der banker os i hovedet med sandheder. De gør ondt, men de er sgu vigtige!”


Og folk, der har delt podcastepisoden på deres egen Facebookprofil, beskriver den bl.a. sådan her:

“Psykoterapeut Lotte Ingerslev har oversat en masse viden til dansk på sin blog. Her er hun i en fin nede-på-jorden-samtale med Dansk Regnbueråd.”


“Lyt til den nye spændende podcast fra Dansk Regnbueråd med Lotte Ingerslev og studievært Jesper W. Rasmussen.”


“Oplysning til borgerne om samfundet.
En helt dugfrisk podcast med psykoterapeut Lotte Ingerslev.
Oplysende – med masser af fakta og sindig eftertænksomhed.”

Du kan høre podcast-episoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre