Transbørns-vejlederen Jeffrey Marsh præsenterer sig som børnenes “internet mom” og lokker med seksuelt ladet stemmeføring

Jeffrey Marsh (se videoen herunder) er TikTok-stjerne og transkønsaktivist. (Jeg tjekkede antallet af hans likes på TikTok senest d. 16.2.2023, og da havde han 13,4 millioner.) Han skriver desuden for Huffington Post, Time Magazine og Oprah.com.

Jeffrey Marsh beskriver sig selv som “kønsflydende aktivist” og som “genderqueer” vejleder for børn.

Ude på internettet er der mange queer-vejledere for børn og unge som Jeffrey Marsh.

Jeffrey Marsh er et eksempel på en voksen mand, som fremstiller sig selv som børns nye “internet mom”, samtidig med at han får børnenes forældre til at fremstå som uforstående, undertrykkende og skadelige.

Det er fortællingen om Rødhætte og Ulven – vendt på hovedet. Bedstemor (forældrene) er skurken, og ulven (queer-vejlederen Jeffrey Marsh) er helten, der redder barnet.

Læg mærke til Jeffrey Marshs kælne, seksuelt ladede stemmeføring og hans indladende, overdrevent empatiske blik – En blanding af moderlig omsorg og seksuelt begær.

Jeffrey Marshs videoer er superpopulære på TikTok. (Du behøver ikke oprette en konto på TikTok for at se dem.)

Hvis du googler “Jeffrey Marsh TikTok”, så kommer hans videoer frem. Nogle af dem har op imod 500.000 visninger. Du kan også se dem på YouTube.

Se nogle af dem, så du ved, hvad det er for nogle personer, du giver adgang til dit barns værelse gennem mobilskærmen.

Fx også denne:

Og på Patreon lokker Jeffrey Marsh med det her – for kun 35 kr. om måneden:

——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

————————————————————————

VIL DU “BUY ME A COFFEE”?

Det koster penge at få adgang til en del af de videnskabelige artikler og andre publikationer, som jeg anvender, når jeg skriver indlæg på transkoen.dk.

En videnskabelig artikel koster typisk 40 euro. På månedsbasis beløber mine udgifter sig til 2000-3000 kr. Det betaler jeg af egen lomme.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Klik her og “buy me a coffee” >>