Anerkendelse af denne blog fra LGBT-organisationen Dansk Regnbueråd

Jeg er meget, meget taknemmelig for at kunne citere dette indlæg, som LGBT-organisationen Dansk Regnbueråd i går skrev på Facebook om min blog transkoen.dk. Her kommer indlægget ordret:

“Dansk Regnbueråd vil gerne anerkende psykoterapeut Lotte Ingerslevs store, vedholdende indsats, for at få banket rimelighed og fornuft ind i transdebatten og i behandlingen af børn og unge med kønsidentitetsproblemer.

Lotte Ingerslevs arbejde foregår bl.a. her på Facebook og, ikke mindst, på www.transkoen.dk. Lotte Ingerslevs blog er er en stærk og lødig resurse for alle, der ønsker at sætte sig ind i problematikkerne og den seneste udvikling i den kønsekstreme diskurs.

Læs bl.a. om et af de senest anerkendte køn, eunuk. Det står nu grundig beskrevet i de officielle, internationale behandlingsretningslinjer fra WPATH – World Professional Association for Transgender Health, der laver de retningslinjer som Sexologisk Klinik på Rigshospitalet følger.

Lotte Ingerslev fremlægger fakta her: https://www.transkoen.dk/category/eunuk/

Lotte er snart gæst i Dansk Regnbueråds podcast, ‘Regnbue-rod’.”
[Se link til podcastepisoden nedenfor.]

————————————————————————————————–

Facebookindlægget kan ses her:
https://www.facebook.com/DanskRegnbueraad/posts/pfbid02fwwY3auEDGVzWcd6otnbfGDtu2kdLQ2Pm3wvSa6QMFpfRoFJLETrtWPkeCJNDX39l

——————————————————————————————

OPDATERING:
SÅ HAR JEG VÆRET GÆST I PODCASTEN!

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre