Video: Her forklarer psykologen Jordan Peterson den 18-årige “detransitioner” Chloe Cole, hvorfor så mange teenagepiger rammes af kønsdysfori — En af de ting, som lægerne undlod at fortælle hende.

Chloe Cole fik fjernet begge sine bryster allerede som 15-årig. Hun fortrød allerede året efter. Hun er i dag 18 år og sagsøger nu lægerne.

Klippet herunder er fra en over 2 timer lang samtale, som Jordan Petersons havde med Chloe Cole. Hele samtalen kan varmt anbefales. Den finder du her: https://youtu.be/6O3MzPeomqs – Det er en hudløst ærlig, omsorgsfuld og meget, meget lærerig samtale om emnet.

JORDAN PETERSON??

Jeg var i syv sind om, hvorvidt jeg skulle dele videoen, fordi jeg frygtede, at det blev Jordan Petersons person, folk fokuserede på. Men samtalen er for god og vigtig til ikke at blive set, mener jeg.

Jeg vil opfordre til, at man ser hele videoen – alligevel. ❤

EN KVINDE SKREV SENERE FØLGENDE TIL MIG OM VIDEOEN:

“”Nu fik jeg set hele samtalen. Jeg synes den er formidabel og meget vigtig. Man får så meget at vide. Chloe er en utrolig velartikuleret ung kvinde. Hun er jo meget ung stadigvæk og hun har så meget at fortælle verden. Samspillet mellem hans psykologfaglige viden og hendes villighed til at fortælle om meget personlige og svære ting, åbner op for sjældent formidlede dimensioner af det her.”

LIGHEDSPUNKTERNE MED ANOREKSI, BULIMI OG CUTTING

Jeg vil anbefale, at man hele tiden holder sig for øje, hvor mange lighedspunkter det her fænomen har med anoreksi, bulimi og cutting – bortset fra den behandling, man bliver anbefalet.

Anoreksi, bulimi og cutting opstår ofte i begyndelsen af puberteten hos piger – hvor kroppen begynder at opføre sig “ukontrollabelt”, så at sige – men i de tilfælde anbefaler man ikke en behandling, som går ud på at lave om på kroppen.

Tværtimod går behandlingen for anoreksi, bulimi og cutting – bl.a. – ud på at opnå større selvaccept.

Eliza Mondegreen (som åbenbart selv har lidt af anoreksi, så vidt jeg kan forstå) skriver her om lighedspunkter mellem anoreksi og kønsdysfori hos piger – og om den besynderlige forskel på behandlingsvinklen: https://genspect.org/trans-identification-and-eating-disorders/____________________________________

YDERLIGERE DOKUMENTATION:

Chloe Coles søgsmål mod lægerne kan læses her: https://www.dhillonlaw.com/wp-content/uploads/2022/11/Letter-of-Intent-Chloe-Cole.pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*