Video – Stella O’Malley, leder af den internationale organisation Genspect, advarer: “Forældre og skoler bør indse, at børn og teenagere bliver smittet med kønsidentitetsproblemer via nettet – især hvad angår børn og teenagere med autistiske træk.” I videoen forklarer hun mekanismerne.

I går aftes blev Stella O’Malley interviewet efter et møde om forældres bekymring for skolers håndtering af kønsidentitetsproblematikker.

Stella O’Malley er psykoterapeut og leder af organisationen Genspect, som er fortalere for en rationel tilgang til kønsdysfori, hvor man ikke kun kigger på fordelene ved kønsskifte her og nu, men også på omkostningerne på langt sigt.

I videoen forklarer hun mekanismerne bag den “sociale smitte“, og hvorfor børn og unge med autistiske træk er særligt udsatte for det, hvad angår kønsidentitetsproblemer. (Fra tidskode 3:38)

—————————

DOWNLOAD GENSPECTS GRATIS VEJLEDNINGER TIL FORÆLDRE OG SKOLER – PÅ DANSK:

Jeg har oversat 3 af de ikke-transkønsindoktrinerende vejledninger, som Genspect har produceret, og som er skrevet af Stella O’Malley – 1 vejledning til forældre, og 2 vejledninger til skoler.

De 3 vejledninger kan du downloade gratis her: https://www.transkoen.dk/2022/12/28/vejledninger-om-boern-og-unges-koensidentitetsproblemer/