Loven om juridisk kønsskifte bør afskaffes helt, udtaler politiker fra Enhedslisten.

Jeg har fået lov til at bringe et indlæg skrevet af kommunalpolitikeren Ulf Baldrian Kudsk Harbo fra Enhedslisten.

Det kommer her:

”De fleste frygter, at folk bliver vrede på dem og frygter at blive beskyldt for at være racist, sexist, homofob, misogyn (kvindefjendsk) og transfob.

Og ingen frygter det mere end venstrefløjens politikere.

Politikere lever bogstaveligt talt af at være relativt populære og undgå shitstorms, og derfor bliver der nogen gange vedtaget love som ikke er så smarte, og uden at man har diskuteret tingene ordentligt.

Dette er tilfældet med loven om juridisk kønsskifte fra 2014, som gør det muligt at skifte køn juridisk, hvis man har en oplevelse af at være det modsatte køn.

Loven er et eksempel på, at følelser er blevet vigtigere end virkeligheden, og der er på ingen måde taget højde for alle de problemer, det skaber, at man juridisk kan skifte køn, selv om man jo i virkeligheden aldrig kan skifte køn.

Der er mange dele af vores samfund, hvor vi deler os op i mænd og kvinder, fordi det giver mening og er fornuftigt pga. de kønsforskelle, der er mellem mænd og kvinder.

Fx sport, fængsler, toiletter, krisecentre, mødregrupper, mandeterapigrupper m.v.

Særligt kvinder, men også mænd, har brug for rum, hvor de er fri for det andet køn, og vi skal værne om og beskytte igen særligt kvinder, fordi mænd generelt er mere voldelige og laver flere overgreb på kvinder end omvendt eller mod hinanden.

Der er behov for, at vi tør tale åbent om de problemer, loven om juridisk kønsskifte skaber, og afskaffe den, da den skader mere, end den gavner, og er baseret på en absurd socialkonstruktivistisk virkelighedsopfattelse, som sidestiller følelser med den biologiske virkelighed, som vi kan observere og beskrive vha. videnskaben.

Hvis man først anerkender, at følelser har samme sandhedsværdi som den fysiske virkelighed, åbner vi også op for, at fx alder, hudfarve, race og art er noget, man kan skifte rundt på, som man selv har lyst til.

Hvilket bl.a. åbner op for pædofili og al mulig anden form for perverteret og degeneret normløshed.

Transmænd er ikke mænd, og transkvinder er ikke kvinder, da man ikke kan skifte køn, lige meget hvad man tager af hormoner eller skærer ting væk eller laver af operationer.

Hvis vi fortæller vores børn, at man kan skifte køn, som man har lyst til, åbner vi Pandoras æske af uhyrligheder som kemisk og fysisk kastration.”

—————————————————————————————–

Tak til Ulf Baldrian Kudsk Harbo, fordi jeg måtte bringe indlægget. Og tak til Ulf, fordi han træder derud, hvor der er hårdt at stå!

Ulf offentliggjorde oprindeligt indlægget på sin Facebook-profil i går – her: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid034rY2gfrFccvBGsZK4PuBbF767hqJKdqwwa8XXxYcxZ6Gjv9NZkiCDQ7xi3pCFQAul&id=100006463864075