Mediernes svigt på transkønsområdet – også herhjemme – er så kæmpestort, at det næsten ikke er til at rumme — Lad os kigge på, hvilke af de danske medier der har bragt – eller ikke har bragt – noget om den bombe af en nyhed, som Cass-rapporten udgør …

I dag kan jeg se, at Berlingske Tidende har bragt en kort opsummering af Cass-rapporten. Det er en copy-pastet artikel, som de har fra Ritzaus Bureau. Det er trods alt positivt. Den artikel finder man her:
https://www.berlingske.dk/internationalt/studie-meget-svagt-belaeg-for-hormoner-til-transkoennede-boern

Medmindre jeg tager meget fejl, har alle medier i Danmark stadig abonnement på Ritzaus Bureaus nyhedsservice.

Derfor er det påfaldende, at nedenstående medier har valgt ikke at bringe samme Ritzau-artikel som Berlingske. Den er jo særdeles nem for dem at smække i avisen. Det kræver bare et par klik med computermusen:

– DR

– TV2

– Politiken

– Jyllands-Posten

Kristeligt Dagblad har dog selv skrevet en artikel om Cass-rapporten. Hurra for det! Deres artikel kan man – men ikke jeg, for jeg har ikke abonnement på den avis for tiden – læse her:
https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/britisk-rapport-koensforvirrede-boern-blev-svigtet-af-behandlingsivrigt-sundhedssystem

———————–
NB: Sig endelig til, hvis jeg har overset noget. 🙂

———————–

OPDATERING:

For 2 timer siden – i dag kl. 14.05 – offentliggjorde Berlingske en artikel med overskriften “Boris Johnson: J.K. Rowling siger, hvad de fleste i hemmelighed tænker om køn”.

Artiklen nævner ikke Hilary Cass ved navn, men omtaler dog “en ny rapport fra det britiske sundhedsvæsen”.

Den artikel er tydeligvis skrevet af en journalist, der ikke bryder sig om Rowling, og som er på transaktivisternes side.

Citat fra journalistens egen del af artiklen:

“Transkønnede har i årevis kæmpet for at få rettigheder på lige vilkår med personer, der identificerer sig med det biologiske køn, de er født med.

En lang række personer tager derfor også afstand fra J.K. Rowling og hendes synspunkter, der kritiseres for at være hadefulde og bevidst krænkende.”

————————-

Min kommentar:

Det er ikke rigtigt, at “transkønnede” ikke “har rettigheder på lige vilkår …”

Det, som “transkønnede” ikke har ret til, og som ikke er nogen menneskeret, er at tvinge andre til at kalde dem og behandle dem som et andet køn end det, de er.

——————
Den nye artikel fra Berlingske kan læses her: https://www.berlingske.dk/internationalt/boris-johnson-jk-rowling-siger-hvad-de-fleste-i-hemmelighed-taenker

———————————————————

Opdatering nr. 2:

BT bragte også copy-paste-artiklen fra Ritzaus Bureau i forgårs, d. 10. april, kan jeg se. Her: https://www.bt.dk/udland/studie-meget-svagt-belaeg-for-hormoner-til-transkoennede-boern

Stadig intet på Ekstra-Bladet, intet på DR.dk, intet på TV2.dk og intet på Politiken, så vidt jeg kan se.

——————————–

OPDATERING NR. 3: Jeg har overset, at dagbladet Information d. 10. april bragte copy-paste-artiklen fra Ritzau – her: https://www.information.dk/telegram/2024/04/studie-svagt-belaeg-hormoner-transkoennede-boern

Men sammenholdt med, at Cass-rapporten er en bombe under hele transkønsindustrien – inkl. medierne – har ladet børn tage beslutninger, som har ført til, at deres kroppe og liv er blevet ødelagt, er dette Ritzau-copypasteri alt, alt for lidt.

Skammeligt er det.