Nu er det på tide, at vi herhjemme gør en ende på den transkønsideologiske erobring af de danske love — Se den bizarre sprogbrug, som det danske Folketing vedtog at anvende i lovgivningen helt tilbage i 2014. — Det må væk. Og det kan kun gå for langsomt.

I England har de fået nok af den transkønsideologiske erobring af samfundet. Det britiske sundhedsvæsen, NHS, har nu bekendtgjort, at transkønsideologisk sprogbrug – som fx “chestfeeding” – ikke længere vil blive anvendt.

Det skrev The Telegraph om i går.
(Link udenom betalingsmuren her.

Nu må vi herhjemme kræve, at “gravide” igen bliver kaldt “kvinder” i danske love, og at det nedladende og dybt ideologiske udtryk “personer med livmoder” bandlyses fra dansk lovgivning.

Nedenstående lovforslag blev vedtaget af Folketinget den 11. juni 2014. Loven kan læses her.

Det er helt uacceptabel, ideologisk sprogbrug. Det hører ikke hjemme i danske love, hvor det indoktrinerer børn og deres forældre til at tro, at “kønsidentitet” rent faktisk er et begreb baseret på fakta, og ikke det regressive, frit i luften svævende nonsensbegreb, som det i virkeligheden er.

Og det trænger kvinder ind i en krog, hvor de pludselig skal opfattes som en underart af deres eget køn og mobbes til at acceptere mænd i deres “single-sex spaces”.

Politikerne må i gang med at rydde det her ud af vores lovgivning, og det kan kun gå for langsomt.