Nu er BT trådt ind i kønsskifteskandalen, ser det ud til. Hurra!

I går skrev jeg et indlæg med overskriften “I USA HAR MYNDIGHEDERNE IGANGSAT EN UNDERSØGELSE AF EN BØRNEKØNSSKIFTEKLINIK, efter at WHISTLEBLOWEREN Jamie Reed for nylig stod frem og fortalte om den chokerende uansvarlighed, hun havde været vidne til. Og om lægernes benægtelse af, at teenagere bliver smittet med kønsdysfori via nettet/vennegrupper …”

Det viser sig, at BT har skrevet om denne skandale. Artiklen i BT har følgende overskrift:

“‘Jeg vil have mine bryster tilbage’: Amerikansk stat indleder efterforskning af kønsskifteklinik.”

Du finder BT-artiklen her: https://www.bt.dk/udland/jeg-vil-have-mine-bryster-tilbage-amerikansk-stat-indleder-efterforskning-af

Det er herligt at se, at BT træder ind på banen og formidler disse vigtige oplysninger til deres danske læsere.

————————————————————

Man kan læse mit indlæg med opsummering (på dansk) af whistleblowerens afsløringer – her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*