Fortryder kønsskifte: Efter blot to samtaler på Sexologisk Klinik var psykisk sårbar mand henvist til behandling med irreversible krydshormoner – Dansk Regnbueråd følger sagen …

Dette er et begyndelsen på en fortvivlende historie, som Dansk Regnbueråd bringer i dag:

“Siden fjernedes mandens pung og tesktikler. Nu har han fortrudt sit kønsskifte. For han er ikke trans, har aldrig været det og ønsker igen at leve som mand. Sexologisk Klinik svigtede ham massivt.

Den sidder stadig i mig. Flere dage senere. En to timers telefonsamtale med en mand, der har besluttet at detransitionere – altså, gå tilbage til at leve som sit biologiske køn.

I mig sidder sorgen på hans vegne. Vreden over det massive svigt fra systemet. Frustrationen over, hvor aldeles undgåelig denne groteske fejlbehandling havde været, hvis systemet havde fungeret.

To samtaler på Sexologisk Klinik, så var han på hormoner. To. Siden fjernede sundhedssystemet hans pung og testikler. Nu har han erkendt, at han tog fejl: Han er ikke transkønnet og har aldrig. været det.”

———————————————————————————————

Dansk Regnbueråd har talt med manden.

Læs hele historien om det stærkt kritisable forløb på Sexologisk klinik – og se al dokumentationen sort på hvidt – på Dansk Regnbueråds hjemmeside – her: https://www.danskregnbueraad.dk/nyt/dansker-fortryder-knsskifte-efter-blot-to-samtaler-p-sexologisk-klinik-var-psykisk-srbar-mand-henvist-til-behandling-med-irreversible-krydshormoner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*