Danske transaktivister kontakter arbejdsgiverne til almindelige mennesker, som de mener har ytret “transfobiske” (dvs. kætterske) tanker offentligt — Ja, det lyder som noget, der kun sker ude i den store verden, men den er desværre god nok. Det sker også i Danmark.

Her kommer et par eksempler på den slags forsøg på berufsverbot.

Skolelærer Hanne Hjort har givet mig lov til at offentliggøre nedenstående email. Mandag d. 27. marts 2023 blev den sendt til Hannes chef:

“Emne: Transfobisk lærer

I har en lærer (Hanne Hjort) som udtaler sig offentligt online mod transkønnede mennesker. Hun anerkender ikke deres identitet og hun har udtrykt ønske for at sende transkvinder i fængsel med mænd, også selvom de vil sandsynligt blive ofre for voldtægt. Hun udtrykker yderligere enighed med mennesker som beskriver dem som voldtægtsfolk og perverse. Jeg mener at det er dybt problematisk at have en sådan lærer anset, da en sådan lærer har en fundamentalt had mod transkønnede mennesker. Et had som vil påvirke hendes interaktion med transkønnede børn og hendes interaktion med børn der viser et atypisk kønsudtryk. I bør seriøst overveje om i ønsker at have en sådan lærer ansat.

Såfremt det er muligt ønsker jeg ikke min identitet fortalt til Hanne, men hvis det kræves for at tage handling er det i orden. Hanne er en familie-“ven” og jeg har ingen relation til skolen, men jeg synes stadig at det er min etiske pligt at gøre jer opmærksomme på at en så hadefuldt person er ansat hos jer.”

Hanne Hjort kommenterer emailen:

Sådan prøver man at få folk til at holde kæft. Jeg kan oplyse om, at det ikke lykkes. Påstanden i anklagen er i øvrigt løgn. Jeg har aldrig udtalt, at transkvinder skal afsone i mandefængsler. Derimod har jeg sagt, at de IKKE skal afsone i kvindefængsler. Ikke alle kan læse.

————————

Det er ikke første gang, Hanne Hjort er blevet udsat for den slags grove metoder.

Denne email blev sendt til Hannes tidligere arbejdsgiver:

” Hej [skolelederens navn],
Jeg skriver til dig som borger i Danmark for at advare dig mod læreren på den institution, [skolens navn], du er forstander, Hanne Hjort.

Pågældende lærer er dybt ttansfob [sic], og dette kan være skadeligt for børn på skolen hvis der skulle forefindes transkønnede børn og eller pårørende dertil.

Se evt vedhæftede screenshot fra Facebook men der er langt mere at komme efter.

Hvis det er svært at sætte sig ind i svarer det til hvis i havde en udtalt racist til at undervise en klasse hvor en af eleverne er sort. Det er ikke utrygt.

”Mvh

Alexandra Syberg,

En bekymret borger.”

Nedenfor kan du se de to screenshots af ting, som Hanne havde skrevet på Facebook. Transaktivisten Alex/Alexandra Syberg havde medsendt disse to screenshots til Hannes chef for at dokumentere hendes kætteri.

Og her:

————————-
Et tredje eksempel:

Lektor Karen M. Larsen fortæller på sin blog ”Til Eftertanke” – her: https://tileftertanke.dk/cybernauterne-forsaetter-kampen-mod-terfs/:

”Min arbejdsgiver blev kontaktet af en vred transaktivist, efter at jeg havde fået bragt kronikken ’Intet barn er født med en forkert krop’ i Politiken.”

————————-

HVORDAN SÆTTER VI EN STOPPER FOR DE BØLLEMETODER?

Det gør vi ved at blive mange nok, der står offentligt frem og siger fra overfor transkønsbevægelsen.

Vi, der siger fra, har brug for, at I andre også gør det. Offentligt. Med navn.

Som kvinderettighedsforkæmperen Kellie-Jay Keen siger:

If not now, then when? If not you, then who?

————————————————————————-

VIL DU “BUY ME A COFFEE”?

Det koster penge at få adgang til en del af de videnskabelige artikler og andre publikationer, som jeg anvender, når jeg skriver indlæg her på transkoen.dk.

Jeg betaler udgifterne af egen lomme.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Klik her og “buy me a coffee” >>