Det hollandske parlament opfordrer nu regeringen til at igangsætte en undersøgelse af de fysiske og psykiske konsekvenser af “kønsbekræftende” behandling af børn og teenagere efter den såkaldte “Dutch protocol”, som også anvendes i Danmark …

Her kommer en oversættelse af det vedtagne beslutningsforslag:

“FORSLAG FREMSAT AF PARLAMENTSMEDLEM HERTZBERGER
Fremlagt 15. februar 2024

Efter at have hørt debatten bemærkede Parlamentet, at antallet af mindreårige med kønsdysfori stiger hurtigt. Der henvises til, at en række europæiske lande, såsom Sverige, er blevet mere forsigtige med behandling med pubertetsblokkere, den såkaldte “hollandske protokol”.

Regeringen opfordres til at undersøge de fysiske og psykiske følger af behandling med metoden ”den hollandske protokol” og til at sammenligne med kohorter af patienter i andre europæiske lande med en anden standard for behandling.”

—————————————–

Beslutningsforslaget blev vedtaget af parlamentet med et overvældende flertal – 101 ja-stemmer ud af 150.

—————————————–

Det vedtagne forslag kan downloades (på hollandsk) herunder.

Der kan man også også se, hvor mange stemmer det blev vedtaget med.

https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/moties/detail?id=2024Z02611&did=2024D05867

—————————————–

Her kan du læse andre indlæg, jeg har skrevet om “The Dutch Protocol”:

7. januar 2023:
En anerkendt hollandsk avis har nu offentliggjort en sønderlemmende kritik af den hollandske behandlingsmodel (“The Dutch Protocol”), som hele verdens kønsskiftebehandling baserer sig på — Skribenterne beder Sundhedsstyrelsen skride til handling. — https://www.transkoen.dk/2023/01/07/en-anerkendt-hollandsk-avis-har-nu-offentliggjort-en-soenderlemmende-kritik-af-den-hollandske-behandlingsmodel-the-dutch-protocol-som-hele-verdens-koensskiftebehandling-baserer-sig-paa-skri/

14. januar 2023:
Spritnyt, fagfællebedømt studie viser, at forskningen indenfor kønsskiftebehandling af børn og unge er groft fejlbehæftet og fyldt med fordrejede resultater… – Studiet gennemgår både de oprindelige, hollandske studier og den nyere forskning indenfor feltet. — https://www.transkoen.dk/2023/01/14/spritnyt-fagfaellebedoemt-studie-viser-at-forskningen-indenfor-koensskiftebehandling-af-boern-og-unge-er-groft-fejlbehaeftet-og-fyldt-med-fordrejede-resultater/

—————————————–

Vil du “buy me a coffee”?

Alle mine indlæg her på transkoen.dk er gratis – for at så mange danskere som muligt kan få adgang til afgørende viden om kønsidentitetsideologien og børnekønsskifte.

Men arbejdet koster tid og penge.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Det kan du gøre her: https://www.buymeacoffee.com/lotteingerslev