Video: Kønsdysfori i de allerfleste tilfælde en fase. De britiske sundhedsmyndigheder fraråder nu socialt kønsskifte for børn — For 80 % af børnene forsvinder kønsdysforien, når de bliver teenagere, og mange af dem viser sig at være homoseksuelle …

10 studier, hvor man har fulgt personer fra barndommen og op i puberteten, viser, at kønsdysforien hos børn, fortoner sig for ca. 80 % af børnene, når de kommer op i puberteten.

(Dokumentation her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5841333/ og her: https://www.researchgate.net/publication/23951519_Common_Genetic_Effects_of_Gender_Atypical_Behavior_in_Childhood_and_Sexual_Orientation_in_Adulthood_A_Study_of_Finnish_Twins )

Ifølge en videnskabelig artikel fra Holland viser opfølgningsstudier, at kun 15,8 % af de børn, der har skiftet socialt køn, ønsker at fortsætte med kønsskiftet, når puberteten er indtrådt.

Men for de børn, der ønsker at skifte tilbage igen til deres fødselskøn, kan det være forbundet med stor skam at skulle meddele skolekammeraterne, at de ”tog fejl” og nu igen vil leve som det køn, de er født med.

Af den grund anbefaler forskerne i denne undersøgelse, at man undlader at lade børnene skifte socialt køn.

(Dokumentation: “Gender Transitioning before Puberty?” – https://www.researchgate.net/publication/50272376_Gender_Transitioning_before_Puberty )

I en anden undersøgelse deltog 54 børn, der var blevet henvist til en kønsskifteklinik før puberteten. En senere opfølgning viste, at kun 39 % af dem stadig led af kønsdysfori, da de var blevet teenagere.

(Dokumentation: “Psychosexual outcome of gender-dysphoric children” – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18981931/ )

En canadisk undersøgelse af drenge med kønsdysfori viste, at kun 12 % af dem stadig led af kønsdysfori som teenagere.

(Dokumentation: “A Follow-Up Study of Boys With Gender Identity Disorder” – https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyt.2021.632784/full )


MANGE AF DE DRENGE, DER LIDER AF KØNSDYSFORI SOM MINDRE BØRN, VISER SIG AT VÆRE HOMOSEKSUELLE.

Ifølge en undersøgelse foretaget af The University of Toronto, viste to tredjedele af drenge med kønsdysfori, som man ikke havde ladet skifte socialt køn, sig at være homoseksuelle eller biseksuelle, da de blev teenagere.

Kun 12 % af deltagerne i undersøgelsen fra Toronto identificerede sig stadig som transkønnede, efter at de var kommet i puberteten.

(Dokumentation: “A Follow-Up Study of Boys With Gender Identity Disorder” – https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyt.2021.632784/full )


DERFOR FRARÅDER DE BRITISKE SUNDHEDSMYNDIGHEDER (The NHS) NU SOCIALT KØNSSKIFTE FOR BØRN.

Det kan du læse mere om – og se dokumentationen for – her: https://www.transkoen.dk/2022/10/29/de-britiske-sundhedsmyndigheder-fraraader-nu-socialt-koensskifte-for-boern-det-er-ikke-en-neutral-handling/

SE VIDEOEN HERUNDER, hvor en tidligere “drengepige” og en homoseksuel mand fortæller om nyheden og forholder sig til den.


——————————————————————————————

OPDATERING:
NU også i PODCAST

Jeg har været gæst i Dansk Regnbueråds podcast. Emnet var kønsskifte for børnog de mange meget problematiske lag, der er i den måde, vi tackler børn og unge med identitetsforstyrrelse på i disse år.

Du kan høre podcastepisoden her:

https://regnbuerod.buzzsprout.com/2063983/11681591-lotte-ingerslev-konskamp-for-born-unge-deres-foraeldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*