Den berømte – og berygtede – plastikkirurg Sidhbh Gallagher, som huserer i Miami, informerer i en video om det sidste skud på stammen indenfor kønsskiftekirurgi – til folk med den nyeste “kønsidentitet”: “EUNUK”. — Også i DK overvejer lægerne at skræddersy behandlingen til de non-binære, der ønsker lidt af begge køn …

Hvis du tror, at den slags operationer kun er noget, som Sidhbh Gallagher kunne finde på at tilbyde, så må du hellere tro om igen.

Googl selv “gender nullification surgery”, eller bare “nullo surgery” eller “smoothie surgery”. Eller googl det omvendte, hvor man får kønsdele fra begge køn – altså både penis OG vagina. Det hedder “phallus-preserving vaginoplasty” eller bare “phalgina”.

Så kan du se, hvor udbredt det er, at plastikkirurger i USA tilbyder alle mulige former for amputationer og lemlæstelse – alt sammen i kønsidentitetsreligionens hellige navn.

Hvis du tror, at den slags operationer kun er noget, som Sidhbh Gallagher kunne finde på at tilbyde, så må du hellere tro om igen.

Googl selv “gender nullification surgery”, eller bare “nullo surgery” eller “smoothie surgery”. Eller googl det omvendte, hvor man får kønsdele fra begge køn – altså både penis OG vagina. Det hedder “phallus-preserving vaginoplasty” eller bare “phalgina”.

Så kan du se, hvor udbredt det er, at plastikkirurger i USA tilbyder alle mulige former for amputationer og lemlæstelse – alt sammen i kønsidentitetsreligionens hellige navn.

Også her i lille Danmark overvejer lægerne, hvordan de bedst kan skræddersy godteposen til de non-binære, som ønsker lidt af begge køn.

Overlæge Malene Hilden, som er leder af Rigshospitalets Center for Kønsidentitet, udtalte i 2020 til dagbladet Information:

“Den store udfordring har været og er fortsat, hvordan vi skal behandle de nonbinære. Vi ser stadig flere, der kun vil have små dele af behandlingen – nogle vil have brysterne fjernet uden at få kønshormoner, mens andre vil have mikrodosering, så de måske bare får en smule mere hår på benene. Vi mangler stadig at få afklaret, om det er en behandling, der skal tilbydes i det danske sundhedsvæsen og i hvilket omfang og til hvem.”

[Det kan man læse her: https://www.information.dk/moti/2020/04/overlaege-befolkningen-sort-hvid-opfattelse-transkoennede]

Tilbage til plastikkirurgen i Miami:

Sidhbh Gallagher (se hendes YouTube-video om eunuk-operationer her: https://youtu.be/zEowPU2l1Ig) følger såmænd de samme kønsskifteretningslinjer, som den internationale organisation WPATH anbefaler – De selvsamme retningslinjer, som vores danske Rigshospital stadig skriver på deres hjemmeside, at de følger.

WPATH’s retningslinjer har et helt kapitel om den sidste nye “kønsidentitet” – “eunukker”.

Den ene af de hovedansvarlige bag det kapitel er medlem af et fetichforum med fantasifortællinger om kastration af børn.

Jeg har været inde og undersøge det forum for at sikre mig, at der var hold i historien. Det er stærke sager, man finder derinde. Man kan downloade de mest uhyrlige historier om fx slavedrenges kastration – helt uden at oprette sig som medlem.

Kastrationsfetichforummet bliver gudhjælpemig citeret som kilde i WPATH’s retningslinjer …

Den hovedansvarlige for WPATH’s kapitel om “kønsidentiteten” “eunuk” skrev desuden en artikel i The Washington Post, hvor han anbefalede ISIS at kastrere deres fanger i stedet for at hugge hovedet af dem …

Ja, det lyder langt ude. men den er god nok.

Det er skammeligt, at Sundhedsstyrelsen og Rigshospitalet ikke lægger afstand til den afsindige forsamling, som WPATH er.

Susie Green, den tidligere direktør for den britiske transkønsindoktrinerende organisation Mermaids, som fik sin egen søn kastreret i Thailand, da han var 16 år, og gjort ham til “pige”, fordi hans far var homofob, stod i spidsen for WPATH’s kapitel om retningslinjer for kønsskiftebehandling af børn. Det er så vanvittigt, at det næsten virker uvirkeligt.

—————————

SÅ KAN JEG IKKE LADE VÆRE MED AT SPØRGE:

Laver vi også allerede “eunukker” i Danmark? Eller kommer vi til det?

Eller sætter vi snart en stopper for kønsidentitetsreligionens fremmarch i Danmark?

—————————

RESTEN AF HISTORIEN OM WPATH’S FORBINDELSE TIL KASTRATIONSFETICHFORUMMET skriver jeg om her:

————————————————————————-

VIL DU “BUY ME A COFFEE”?

Det koster penge at få adgang til en del af de videnskabelige artikler og andre publikationer, som jeg anvender, når jeg skriver indlæg her på transkoen.dk.

Jeg betaler udgifterne af egen lomme.

Hvis du vil hjælpe lidt til med at dække nogle af omkostningerne, så jeg kan fortsætte, er jeg meget taknemmelig. 🙂

Klik her og “buy me a coffee” >>