Autistiske unge mennesker bliver steriliseret og får sunde og raske kropsdele amputeret — Autismeforeningens formand Brian Andersen udtaler, at det er et “dilemma” ikke at give dem “kønsbekræftende” behandling, fordi det må være “enormt ubehageligt” ikke at kunne få “den behandling, man tror, vil hjælpe på den følelse”. — Men det er altså ikke kriterierne for medicinsk eller kirurgisk behandling noget andet sted i sundhedsvæsenet …

Kristeligt Dagblad kunne d. 25. april i år rapportere, at hvert tredje danske barn, der bliver udredt for kønsubehag, har autisme.

Det er nu lykkedes Kristeligt Dagblad at få autismeforeningens formand Brian Andersens kommentar til til tallene.

Citat fra Brian Andersen:

(Resten af interviewet kan læses her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/autismeforeningen-hormoner-til-autister-med-koensubehag-er-et-dilemma)

[NB: Fremhævningen er min.]

”Stakkels det barn, der har taget fejl, hvor det viste sig, at hormonbehandling ikke var den rigtige løsning. På den anden side må det også være enormt ubehageligt at føle, at man befinder sig i den forkerte krop, men få at vide, at man ikke kan få den behandling, man tror, vil hjælpe på den følelse.”

—————————

Men det er altså ikke sådan, man yder behandling på nogen andre områder i sundhedsvæsenet. Vi giver ikke bare folk den behandling, de selv tror vil hjælpe på den følelse, de har.

Heller ikke selvom det er ubehageligt at skulle skuffe dem.

Og heller ikke, selvom det er enormt ubehageligt for dem ikke at kunne få den behandling.

Vi giver fx ikke anorektikere fedtsugninger, selvom de måtte tro, at det ville hjælpe på deres følelse af at være for tykke.

Og vi opererer ikke skizofrene i hjernen, selvom de fx insisterer på at få opereret en mikrochip ud af hovedet, som de mener, at CIA har indsat, og som de tror gør, at CIA kan læse deres tanker.

————————-

Autistiske unge mennesker bliver steriliseret og får sunde og raske kropsdele amputeret – altsammen i “transkønnethedens” og “empatiens” navn.

Vi kommer til at kigge tilbage på det her med gru og tænke “Hvordan kunne man dog finde på den slags?!”

—————————

Lad mig igen minde om, at placebomedicin afhjælper kønsdysfori-ramte teenageres psykiske problemer bedre end “kønsbekræftende” medicin.

Det viser en metaundersøgelse.

Den kan du læse mere om her:

Læs også Dansk Regnbueråds skarpsindige analyse af det farlige, falske dilemma, som Brian Andersen opstiller i interviewet: https://www.danskregnbueraad.dk/nyt/dansk-regnbuerd-sprger-hvem-vil-komme-til-at-lide-mest-og-lngst-hvis-vi-ikke-give-brn-medicinsk-knsskifte